Contactați-ne

0728.939.346 ; 0769.251.777

Toate produsele KroneMarket pot fi comandate și prin sistemul electronic de achizitii publice SEAP / SICAP (BONASERV – 16665450)

Trimite Mesaj

Pentru orice solicitare în legătură cu produsele de pe site, vă rugăm nu ezitați să ne scrieți. Răspundem prompt la mesajul dvs. semnat. Nu răspundem la mesajele anonime.

Sediu + Punct de lucru

RO-507085-Hărman-jud.Brașov – str str.Oltului nr.40

Email - 24/24

Sunați la Telefon conform Program

0728.939.346 ; 0769.251.777

Program Telefon

Luni-Vineri: 08:00 – 18:00
Sâmbătă: 09:00 – 15:00

Cum pot să comand?

Comenzile se pot face online în scris pe adresa de e-mail sau prin formularele de pe site. Vă puteți  consulta tel. cu personalul KroneMarket înainte de a Comanda.

Am nevoie de cont pentru a plasa comanda în magazinul online?

Nu. La finalizarea comenzii vă puteți completa datele de facturare, fără să vă faceți cont pe site.

Care sunt modalitățile de plată acceptate?

Ordin de Plata Bancar on-line, sau depunere numerar la ghiseele băncii Transilvania din localitatea dvs. După ce primiți Factura proformă, dvs. efectuați plata în contul nostru. După efectuarea plății, trimiteți o copie a documentului de plată (depunere) cu confirmarea băncii pe email, whatsapp sau SMS. Din acest moment Comanda Dvs. devine Validă.

Cât dureză până voi primi comanda?

Dacă produsele se află pe stoc in max. 2-3 zile lucrătoare, puteți primi produsele comandate. Există și produse care se pot achiziționa cu precomandă, iar durata livrării de la caz la caz.

Întrebări Frecvente

Care este valoarea minimă a unei comenzi?

În principiu, nu există o valoare minimă a comenzii atunci când o plasați. Cu toate acestea, costul de transport nu este avantajos în cazul unei comenzi cu valoare scăzută.

Ce mijloace de transport se folosesc?
  1. Firme de curierat ( FanCourier, NemoExpress, Urgent Cargus)
  2. Companii de transport ( transportatori)
Cum pot urmări comanda mea?

Pentru a accesa starea comenzilor, trebuie să vă autentificați în contul dvs. și să faceți clic pe istoricul comenzilor pentru a vedea detaliile. În caz contrar, veți primi un e-mail de fiecare dată când starea comenzii dvs. s-a modificat.

Vă recomandăm întotdeauna să vă faceți un cont.

BONASERV srl deține Certificat ISO 9001:2015 ?

Da. BONASERV srl. este acreditată ISO 9001:2015 de către certificatorul internațional QSCert. Vezi certificat la pagina Despre Noi.