Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi nyilatkozat KroneMarket®

Kik vagyunk? A BONASERV jogi személy, székhelye: Ștefan cel Mare utca 327M, B1 Szászhermány, Brassó, a román törvények alapján alakult és működik, és a Kereskedelmi Nyilvántartásban J08 / 1855/2004, RO16665450 adószámmal van bejegyezve.

Telefon: +40 371 480 442; office@kronemarket.com

Az Önre vonatkozó információkat csak az általunk kínált szolgáltatások és termékek marketingjével kapcsolatos célokra használhatjuk fel:

  • rendelés feldolgozása
  • termékek és / vagy szolgáltatások kínálata
  • a felmerülő/feltett kérések, kérdések és / vagy panaszok megoldása
  • piaci és termékkutatás, valamint a KroneMarket.hu termékek marketingjepiaci és termékkutatás, valamint a KroneMarket.hu termékek marketingje
  • információk rögzítése Önről a speciális vagy személyre szabott ajánlatok, kedvezmények és egyéb előnyök népszerűsítése érdekében.

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel?

Az általunk feldolgozott személyes adatok: az Ön azonosítása, tranzakciós, helyszíne, pénzügyi adatai, amelyeket közvetlenül tőled vagy más forrásokból gyűjtünk, amikor közvetlenül részt veszünk egy együttműködésben, vagy ha Ön ügyfelünk.

Mennyi ideig dolgozzuk fel a személyes adatokat?

Az Ön adatait a szerződéses kapcsolatunk teljes időtartama alatt, a teljesítés után legalább a területen alkalmazandó jogi rendelkezésekben előírt időtartamig dolgozzuk fel.

Tárgyaljuk-e a személyes adatokat más címzettekkel?

A KroneMarket® tiszteletben tartja a bevitt adatok titkosságát

Ezért az Ön személyes adatait harmadik feleknek nem adjuk tovább, kivéve a két fél közötti szerződés teljesítését (Pl .: Futár/ Courier – névre, címre, telefonra vonatkozó információk)

A BONASERV srl rendszergazda személyes adatkezelő – regisztrált. sz.10643/2009 / ANSPDCP.

A KroneMarket.hu nem ösztönzi a SPAM-ot, nem adja meg e-mail címét harmadik személyeknek (magánszemélyeknek vagy jogi személyeknek), nem ad el, nem kínál, nem cserél ezen a weboldalon szerzett e-mail címeket, nem adja ki a címét más emberek számára, akik hozzáférnek a KroneMarket.hu oldalhoz.

Melyek a jogai és hogyan lehet őket gyakorolni?

Az információhoz való jog – információt kérhet a személyes adatfeldolgozásról

Javításhoz való jog – javíthatja vagy pontosíthatja a személyes adatait

Az adatok törlésének joga („az elfelejtéshez való jog”) – választhatja az adatok törlését is, ha azok feldolgozása nem volt törvényes vagy más, a törvény által előírt esetekben

A feldolgozás korlátozásának joga – kérheti a feldolgozás korlátozását, ha vitatja az adatok pontosságát valamint a törvény által előírt egyéb esetekben

Panasz benyújtásának joga – panaszt nyújthat be a személyes adatok feldolgozásáról a Nemzeti Hatóságnál, amely a személyes adatok feldolgozását ügyeli fel

A hozzájárulás visszavonásának joga – ha a feldolgozás az Ön hozzájárulása alapján történik, bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonására csak a jövőben kerül sor, a visszavonást megelőzően végzett feldolgozás továbbra is érvényes marad.

Az automatikus döntésekkel kapcsolatos további jogok: kérhet és beavatkozást eszközölhet ki a feldolgozás során, kifejezheti saját álláspontját a döntését illetően és megtámadhatja magát a döntést.

Ezeket a jogokat úgy lehet gyakorolni, hogy egyszerűen ajánlatkérést küld a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül

https://www.kronemarket.hu/kapcsolat, email office@kronemarket.com , telefon +40 371 480 442

UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 18.05.2020