REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Giveaway Lampă UVC pentru sterilizare KMK-2”

 

Secțiunea 1: Organizatorul concursului

Concursul “Giveaway Lampă UVC pentru sterilizare KMK-2” este organizat de BONASERV srl (KroneMarket.com), înregistrată la Registrul Comerțului –J08/1855/2004, C.U.I. RO16665450
Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimbă regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Secțiunea 2: Locul și data desfășurării concursului

Concursul “Giveaway Lampă UVC pentru sterilizare” se va desfășura din data de 08.05.2020 până în data de 28.05.2020, pe pagina de Facebook a organizatorului.

Secțiunea 3: Drepturi și condițiile de participare

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, cu vârsta peste 18 ani, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa organizatorii concursului sau rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament.
Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Secțiunea 4: Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs în scopul anunțării și identificării câștigătorului și, ulterior pentru comunicări despre activitatea sa. Participantul are opțiunea de ștergere din baza de date în timpul și ulterior concursului.

Secțiunea 5: Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook KroneMarket. Utilizatorii se pot înscrie în concurs din data de 08.05.2020

Secțiunea 6: Premiile concursului

1 x Lampă UVC pentru sterilizare KMK-2

Secțiunea 7: Desemnarea câștigătorilor

Câștigătorul va fi desemnat de echipa BONASERV srl prin intermediul unei extrageri cu ajutorul aplicației FACEBOOK RANDOM COMMENT PICKER BUSINESS pe pagina de Facebook KroneMarket – https://www.facebook.com/kronemarket/
Toți participanții la concurs trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.

Secțiunea 8: Notificarea și predarea premiilor

Câștigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului în decurs de cel mult 2-3 zile de la data extragerii, prin intermediul unui mesaj privat.
Câștigătorul va primi premiul prin poștă / curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin poștă/ curier numai la adrese de pe teritoriul României și în raza standard de expediere FanCourier. Pentru zonele în care FanCourier percepe taxă de km suplimentari, acesta va fi expediat până la cel mai apropiat sediu FanCourier al căștigătorului.

Secțiunea 9: Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor.

Secțiunea 10: Încetarea concursului

Prezentul Concurs va înceta de drept după organizarea extragerii din data de 29.05.2020

Secțiunea 11: Regulamentul concursului

Participanții trebuie să respecte 3 pași:

  1. Dă follow și like paginii KroneMarket;
  2. Etichetează-ți 3 prieteni în comentarii;
  3. Dă share la postare.

Secțiunea 12: Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Secțiunea 13: Alte prevederi

Participarea la acest concurs implică obligativitatea participanților de a respecta prevederile prezentului Regulament și legislației aplicabile. Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate în mod expres prin Regulament, participanții și câștigătorii își exprimă acordul expres și neechivoc ca datele lor personale să intre în baza de date a Organizatorului. Acestea sunt, Numele și Prenumele, numărul de telefon și adresă de mail.

Lampă UVC bactericidă portabilă USB KMK-2

Reducere!

Lampă UVC bactericidă portabilă USB KMK-2. Lampă portabilă locală, cu putere de până la 3W UV-C, pentru sterilizarea suprafețelor mici, posibil contaminate.

Are protecție la iradierea accidentală a ochilor. Funcționează doar la momentul când lampa este îndreptată în jos.

Lampa UVC bactericidă portabilă USB KMK-2, poate distruge bacteriile și virușii în timp scurt. Utilizată pentru sterilizarea suprafețelor. Lampa UV-C este un dispozitiv electrico-electronic cu lampă UV-C. Folosirea dispozitivului sterilizator cu lampă UVC, nu exclude efectuarea tuturor celorlalte măsuri prevăzute de standarde.

Lampă UV-C pentru decontaminarea, sterilizarea obiectelor în funcție de destinația și folosința lor specifică.

 

229,00 lei 179,00 lei incl. TVA

În stoc (poate fi pre-comandat)